Syd- og Sønderjylland

Heltehyldest og slikkepind.

Artikler

Sydnyt: Fra mandag morgen: Færdselspolitiet holder øje med skolepatruljerne hele ugen igennem (29/01-23) 

Syd- og Sønderjyllands Politis Færdselsafdeling gennemfører en særlig indsats ved en række skoler med fokus på skolepatruljernes arbejde. 

Link: Fra mandag morgen: Færdselspolitiet holder øje med skolepatruljerne hele ugen igennem - Sydnyt.dk - GRATIS lokale nyheder fra Sønderjylland 

SønderborgNyt: I ‘Den Sureste Uge’ får skolepatruljerne ekstra anerkendelse for deres arbejde (31/01-23) 

Sønderborg kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi markerer skolepatruljernes arbejde. Politiet møder op på skolerne og byder skolepatruljerne på morgenmad og en slikkepind.  

Link: https://www.sonderborgnyt.dk/i-den-sureste-uge-faar-skolepatruljerne-ekstra-anerkendelse-for-deres-arbejde/ 

JydskeVestkysten: I regn og slud skal skolepatruljen ud: Elever fra Ribe fik tak, fastelavnsboller og varm kakao (01/02-23)  

Skolepatruljen på Ansgarskole Vadehav blev bedt om at møde ind for at få et kæmpe skulderklap fra Syd og Sønderjyllands Politi og Esbjerg Kommune. De fik serveret varm kakao og fastelavnsboller. Med til hyldesten var også skolelederne og repræsentanter fra skolebestyrelsen samt formanden for plan- og byudviklingsudvalget, Henning Ravn 

Link: I regn og slud skal skolepatruljen ud: Elever fra Ribe fik tak, fastelavnsboller og varm kakao | jv.dk 

Ugeavisen Midtsyd: ”Hverdagens helte blev fejret med fastelavnsboller og sodavand” (15/02-23)  

Skolepatruljen i Toftlund blev anerkendt for deres indsats. De røde løber blev rullet ud. Borgmesteren, lokalpolitiet og distriktsskolelederen var alle mødt op for at give skolepatruljen rosende ord med på vejen.  

Ritzau – Tønder Kommune: Skolepatruljerne fejres i Den Sureste Uge (02/02-23)  

Tønder Kommunes Trafiksikkerhedsråd dækker op til 1.000 kr. pr. skole til fejring af skolepatruljerne. 
Det kan skolerne bruge til at fejre skolepatruljen. Nogle servere boller og kakao for skolepatruljen, andre holder et arrangement, hvor hele skolen er med. Syd- og Sønderjyllands Politi møder også op for at hilse på skolepatruljerne på en del af skolerne i Tønder Kommune. 

Link: Skolepatruljerne fejres i Den Sureste Uge | Tønder Kommune (ritzau.dk) 

Facebookopslag


git