HjuleGløgg

En favorit til julen.

Ingredienser:

  • 1 l. solbærjuice
  • 1/2 dl. ahornsirup
  • 1 kanelstang
  • 1 spsk. hele nelliker
  • 5 stk. hele stjerneanis
  • 1 spsk. kardemommefrø
  • Skallen fra en økologisk appelsin
  • En økologisk appelsin i tern
  • 10 stk. Amarena kirsebær i sirup (kirsebær fra almindelig kirsebærsovs kan også bruges)
  • 1 dl grofthakkede hasselnødder
  • 1 dl rosiner

Fremgangsmåde:

Varm juice, ahornsirup, krydderier og appelsinskal godt igennem. Si krydderierne fra. Fordel appelsinstykker, kirsebær (2 kirsebær per glas), rosiner og hasselnødder i fem glas og hæld gløggen over.

Tip: Juice og krydderier kan med fordel trække nogle timer, inden du serverer den.


Se også: