Søg tilskud til lokale skolepatruljeaktiviteter

Skoler, politi og kommuner kan søge.

Tilskud til lokal fejring af din skolepatrulje

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring ønsker at støtte lokale skolepatruljeaktiviteter. De skolepatruljer, der ikke deltager i Skolepatruljedage i Tivoli/LEGOLAND, har derfor mulighed for at få et tilskud til et lokalt arrangement. Både politi, kommuner og skoler kan ansøge om tilskud, alt efter hvem der koordinerer arrangementet.

Du kan ansøge om et tilskud på 50 kr. pr. skolepatruljeelev. Der er begrænsede midler til rådighed, og de bliver udbetalt efter først-til-mølle-princippet.

Søg støtte til skolepatrulje


For at gemme dine oplysninger har vi brug for dit samtykke. Du skal derfor acceptere, at vi behandler de persondata, du har givet os. Dine data opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

NB: Tilskuddet er til skolepatruljer i indeværende skoleår.
Deltager I også i Rådet for Sikker Trafiks Skolepatruljefester i enten LEGOLAND eller Tivoli, kan der ikke søges støtte til et lokalt arrangement.


Hvilke skoler kommer de elever / lærere fra, som du skal afholde et arrangement for?
Hvor mange deltager i jeres lokale skolepatrulje arrangement?
Udfyld kun hvis du søger som politi.
Udfyld kun hvis du søger som kommune eller skole. Hvilken kommune arbejder du for / hvilken kommune ligger skolen i?

Send kvitteringer og bilag til Rådet for Sikker Trafik

Opnår du støtte, er det vigtigt, at du gemmer alle de originale kvitteringer og bilag, da de skal indsendes til Rådet for Sikker Trafik.

Dokumentationen underskrives af ansøger og sendes til økonomimedarbejder, Jannie Höfling, på jah@sikkertrafik.dk senest 14 dage efter arrangementets afholdelse.

Skal du sende bilag eller har du spørgsmål?

Jannie Höfling

Økonomimedarbejder

Tlf: +45 2257 3911

jah@sikkertrafik.dk