Sikker på cykel

Sammen med Abus sætter vi fokus på cykelhjelmen.

I dag bruger knap halvdelen af voksne cyklister hjelm, og der kommer nye hjelmbrugere til hver dag. Danskerne har taget cykelhjelmen til sig. Og det er kun 1/3 af cyklisterne, der aldrig cykler med hjelm. 

Rådet for Sikker Trafik og Abus har indgået et partnerskab, der skal løfte hjelmbrugen yderligere blandt unge og voksne. Konkret støtter Abus op om cykelhjelmskampagnen "Hjelm har alle dage været en god idé" ved at sikre, at budskabet når ud til landets cykelforhandlere.

En cykelhjelm reducerer risikoen for alvorlige hovedskader med ca. 60%, så for at få endnu flere cyklister til at spænde hjelmen, gennemfører Rådet for Sikker Trafik kampagnen "Hjelm har alle dage været en god idé".


"Som producent af sikkerhedsudstyr mener vi hos ABUS, at det er vigtigt at støtte organisationer, der arbejder for sikkerhed i Danmark. Rådet for Sikker Trafik er et fyrtårn indenfor arbejdet med trafiksikkerhed, og derfor er det helt naturligt for ABUS at indgå samarbejde med denne organisation for at nå det fælles mål om så få tilskadekomne som muligt i trafikken."

Abus
Direktør
Anders Holgaard